Bakslag!

Det var sådär lagom roligt att dra upp rullgardinen imorse och inse att det var snöblandat regn ute och blåst! Det var till och med lite snö som låg på marken!!! Men nu har det avtagit och det regnar för tillfället bara. Med andra ord känns det helt okej att jag åker till värmen på tisdag. Ca 25 grader är det för tillfället, inte helt fel ;)

Har precis klippt mammas hår och vi ska snart åka och storhandla lite. Sen under eftermiddagen ska jag upp och rida Donne en sväng. Det skulle iaf vara lite uppehåll på eftermiddagen så jag håller tummarna för det! Hade även tänk att jag skulle ut och springa en sväng men det blir inte föränn efter stallet tror jag fr jag tänker faktiskt inte ge mig ut en regnet....


BIO!

H ar precis kommit hem från Heron City. Har varit och sett på den nya filmen med Adam Sandler "Jack and Jill". Den var helt okej, väldigt rolig stundtals! Och nu  har jag ätit lösviktsgodis så det sprutar genom öronen, usch va jag är mätt! Jag hade tänkt ta med mig en stor påse till Kreta men jag har ändrat. Jag vill inte ha något mer på ett bra tag och jag har dessutom inte ätit upp allting än. Så det blir lite marabou och turkisk peppar som åker med ner istället :)

Nej nu är det dags att sova, jag är sjukt trött! :)


Tack så mycket!

För en liten stund sen fick jag besök av Donnes ägare som kom förbi med en bukett tulpaner och en jättefin piké som tack för hjälpen med honom. Det har verkligen bara varit roligt att hjälpa till med den hästen och har jag tur får jag rida lite på honom i höst när jag kommer tillbaka till Sverige. Det ser jag verkligen framemot! :) Jag kommer sakna honom massor nu faktiskt. Har ju varit upp 4-5 dagar i veckan de senaste veckorna nu så det blir lite tomt :(





Tack så jättemycket! Ni är så himla söta!


Äckligt väder...

Igår kändes det som torsdag och idag känns det som fredag så det är helt snurrigt i mitt huvud! Ikväll åt vi iof tacos oxå så det gjorde ju att det kändes extra mycket som fredag!

Detta vädret som har varit idag har verkligen varit konstigt! Ena stunden har det blåst och hängt regn i luften. Sen helt plötsligt så har det varit sol och nästintill vindstilla så man har svettats. Sen har det duggregnat, varit sol, ösregnat och varit regnbåge. Skumt väder... Som tur var hann jag tömköra Donne mannen innan det blev skitväder! Han var superfin idag och det märks att han tycker det är roligt! :)

Jag har faktiskt nästan packat klart all min packning inför Kreta nu. Det är bara lite småsaker som smink, gymkläder, plattång etc som är kvar. Sen ska jag även köpa med lösviktsgodis, turkisk peppar och sen har jag lovat C att ta med marabouchoklad. Så det är väl tur att jag har en del plats kvar i väskorna haha ;)


Nyklippt och sur!


FÖRE


EFTER

Jag tycker att det blev alldeles för kort när hon klippte mig så jag ångrar verkligen det hela. Men gjort är gjort och hon var ju tyvärr tvungen att klippa såhör mycket för att få bort allt det slitna... :/


Nya kläder...









Shoppade även detta igår... :)




Gårdagens middag!














Igår blev det kinamat på Söder med Andreas, Dennis och Mackan! Mycket trevligt och gott! Det avslutades med en fika på Waynes Coffee!


Dålig uppdatering!

Dagen har har varit fullspäckad med gym, stall, shopping och middag inne i stan. Bättre uppdatering kommer imorn med bilder!


Godnatt!

Har precis sett klart på 2 1/2 men och ska ta och göra mig klar för sängen. Jag är sjukt trött och seg och jag förstår verkligen inte varför!! Börjar fundera på om jag håller på att bli sjuk men jag är varken snorig eller har feber :/ Kanske har jag lite järnbrist?

Tömkörde Donne idag och han var jätteduktig! :) Jag hjälpte även Jeanette och Linda lite grann. De kämpade på bra :) Sen såg jag på Paranormal Activity 3, den var inte lika läskig som de andra men fortfarande äcklig :P

Har även varit hemma hos Frida och hjälpt henne att lägga om ett sår på den ena katten. Det är ganska så varigt men jag hoppas att jag får ordning på det nu. Nej nu orkar jag inte vara vaken längre!

Godnatt!


Ny vecka...

Usch va jag känner mig seg och slö i kroppen. Jag förstår inte vad det är för fel, jag har mer eller mindre varit såhär sen i lördags morse. Imorse när jag va på gymmet hade jag i princip ingen ork alls. Jag fick verkligen anstränga mig själv för att inte sluta och gå och duscha. Men det blev ett styrkepass iaf, dock inte alltför tungt!

Igår hade jag verkligen en slappardag. Jag gjorde typ ingenting vettigt alls! På kvällen hade iaf jag coh Dennis skräckfilmsmaraton med Paranormal Activity 1 & 2. Riktigt äckliga filmer de där och självklart lyckades pappa rycka upp dörren till sovrummet i en läskig sekvens. Man kan säga att jag fick hjärtat i halsgropen och Dennis med :P Ikväll blir det förmodligen att vi ser 3:an oxå. Den har jag faktiskt inte sett än så vi får se om den är lika bra som de två första.

Nu ska jag byta om till stallkläder och åka upp och tömköra Donne! :)


AM BYTH VIDARE TILL FINAL!

Igår var det som sagt semifinal av Emergenza och det var verkligen många riktigt, riktigt bra band! Det märktes att konkurranesen blivit ett snäpp hårdare från förra gången. Och vann gjorde Am Byth IGEN men denna gång med 134 röster. Framträdandet var sjukt bra och det var flera som stod med gåshud och njöt av musiken! Till finalen önskar vi dock lite mer show på scen, men musiken var klandersfri! Sjukt jävla bra helt enkelt!! GRATTIS TILL ER! :)




Seg som kola...

Jaha då var det alltså lördag idag och jag är ledig... Det här med att vara ledig är inte helt min grej asså :P Jag har ingenting speciellt att göra förrän ikväll då jag ska på semifinalen av Emergenza. Och det är många timmar kvar tills dess!!!

Jag, Mackan och pappa har precis varit ute en sväng med hundarna och jag känner mig verkligen jätteseg i kroppen idag. Jag hade tänkt att jag skulle springa en sväng men det blir nog inte än på ett tag för jag känner mig även tung i huvudet. Väldigt konstigt...Jag hatar verkligen när jag känner mig slö, då blir jag bara mer stressad över att jag inte gör någonting.

Så jag får se vad jag ska hitta på helt enkelt för jag kan ju inte sitta innee hela dagen direkt...




Klantarsel!





Ibland undrar jag verkligen vart jag har tankarna någonstans...Om man stoppar in en temugg i mikron med en sån där boll man har lös-te i så är det inte alls så bra. För det första ska man inte köra saker av metall/järn i mikron och för det andra blir det stört varmt. Och om man då tar ut muggen efter 90 sekunder och börjar hålla på med annat så har man 2 minuter senare glömt bort att man hade den i mikron och tar sedan tag i den för att ta upp den. Då bränner och svider det som satan och det lämnar fina runda, lite rostfärgade brännmärken på tummen och pekfingret! Fantastiskt smart där Madelene....

I övrigt har dagen varit bra. Gjorde några ärenden på fm och var på gymmet. Sprang bla 5 km på 23 min idag. Det börjar ta sig nu :) Sen kom jag hem och jag och Mackan var ute på en långpromenad med hundarna i det fina vårvädret. 7 km blev det så det var ett par trötta hundar när vi kom hem :) 

Nu har vi precis avslutat en middag med grillat! EXTREMT gott!!! Snart blir det till att bänka sig i soffan och se på något bra och provsmaka de nya ballerinakakorna som är fyllda med chokladkräm :) Det tycker jag att jag förtjänar efter dagen!

 


I think I lost my way, getting good at starting over, every time that I return...



En av mina favoritlåtar! Ett av mina absoluta favoritband! <3


Mage + innehåll till salu!

Jag börjar seriöst undra hur min symfoniorkester egentligen fungerar nere i magen... Är det inte magkattaren så är det en cysta som spricker och är de ingen cysta så är det äcklig jävla mensvärk! Jag tror jag blir tokig!! Jag fick till och med avbryta på gymmet idag för jag fick så förbannat ont. Det blev bara en halvtimme på löpbandet så det var ju inte så mycket att komma med direkt... Som tur var släppte det efter att jag duschat och gått till bilen (eller ja det släppte så pass mycket att jag kunde köra). Så när jag kom hem tog jag två ipren, åt lunch och la mig på sängen en halvtimme. Sen var jag okej för att åka upp till stallet.

Jag har ridit en sväng på Donne och sen följde jag även med Jeanette när hon tränade för Lena Lilja på Fågelbro. Felix var lite trött efter hoppningen igår men gick riktigt bra på slutet av passet! Roligt att se :)

Nu har jag som sagt precis kommit hem ifrån stallet och ska snart äta lite middag. Känner mig en aning mör efter dagens kramper och jag sov även väldigt dåligt inatt igen... Hoppas att jag kan somna i lite vettigare tid och slipper massa konstiga drömmar inatt!


Lill-Lördag!

Idag har det varit ett helt underbart vårväder ute! Och det ska vara lika fint de kommande dagarna, jag älskar det! Har även hunnit med mycket idag, lite beror de nog på vädret ändå för man får så mycket positiv energi! :)

Började dagen som vanligt med ett bra pass på gymmet sen åkte jag hem åt lunch och gick med hundarna. Sen åkte jag upp till stallet och red Donne, han var riktigt fin idag, kanske hade han lite vårkänslor oxå :) Sen kom veterinären och vaccinerade och jag gjorde klart det sista och åkte hem. Jag och mamma kom hem samtidigt och gick med hundarna, åt mellis och sen åkte vi till Mölnvik för att storhandla.

Nu har vi precis avslutat middagen och Dennis har precis varit här och lämnat biljetterna inför semifinalen i Emergenza på lördag. Ni har väl inte missat det?

Snart blir det en kvällspromenad innan Greys Anatomy :D


ÄLGAR!!!

Idag red jag som sagt ut en sväng på Donne och i skogen var det inte bara vi som var...Utan helt plötsligt mötte vi en älgko och hennes kalv! Donne stannade och jag både hörde och kände hans hjärta slå snabbare och hårdare. Så vi vände och gick en annan väg, men efter de älgmötet var han på hugget hela vägen hem. Han jobbade iof på riktigt bra med denna extrakick och han kommer inte att ha svårt för piaff och passage för det är ett himla bra tryck i dessa bakbenen! Men han sover nog gott inatt om han inte drömmer mardrömmar om älgarna förstås! ;)

När jag skulle åka hem från stallet ringde Carina och vi har inte pratat på jättelänge så vi fastnade i telefonen i över en halvtimme. Det var jätteroligt att prata med henne igen och höra att alla hästarna har det bra :) Jag fick även veta att jag har ett vandringspris att hämta där nere eftersom jag och Figge blev klubbmästare förra året :) Roligt! :)


2 weeks left...

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag och Míchelle åker till Kreta. Det känns lite galet faktiskt men jag ser fram emot det :) Det kommer att bli en annorlunda sommar jämfört med tidigare men jag tror vi kommer ha hur kul som helst!

Imorse snöade det igen... -_- Men nu är det uppehåll iaf och ingen storm så det känns ju skönt eftersom jag tänkte rida ut en sväng idag. Igår var det sådär lagom roligt i snöstormen :P

Jag har precis kommit hem från gymmet och ätit lite lunch och nu ska jag ta en promenad med hundarna sen blir det ett kopp te innan jag åker till stallet!


Oh my god...

Vilket jävla bakslag med vädret kort sagt. Riktigt aprilväder var det idag. Jag trodde inte riktigt på va det sa på radion när de sa att det skulle snöa. För när jag vaknade på morgonen var det sol ute på Djurö men det varade inte speciellt länge. För när vi var påväg in till skolan med Fredrik började det snöa och det blev inte bättre utan bara mer och mer.

När jag hade gymmat klart snöade det fortfarande och det blev ännu värre när jag satt upp på första hästen för dagen... Usch vilken snöstorm det var. När jag red andra pållen blåste det bara så då gick det att härda ut lite bättre. Bra gick det iaf med båda små pållarna (Yster och Donne).

När jag kom hem från stallet fortsatte jag och mamma att röja! Vi är inte klara med vi har kommit en bit på vägen med kontoret!

Snart ska jag ta en kopp te och se på 2 1/2 men!


Godnatt...

Den här dagen har jag känt mig trött och seg och tung i huvudet hela dagen... Men jag har ändå fått en hel del gjort. Jag har tömkört Donne och det gick jättebra, han var verkligen fin :) Hade Elin och lilla Tindra som sällskap upp i stallet ett tag så det var mysigt!

Sen kom jag hem och då började mamma och jag att rensa ur garderober och klädkammaren. Vi har slängt ut 7 fulla sopsäckar med gamla kläder, skor och annat skräp. Helt galet! Imorn ska vi köpa fler sopsäckar för de tog slut och vi är inte klara. Jag fattar inte hur mycket man samlar på sig genom åren.

Nu har jag precis kommit in från en kvällspromenad med mamma och jag ska faktiskt gå och lägga mig för jag är svintrött och seg. Imorn blir det gym igen!


Myslunch!



Har precis kommit in från en liten hundpromenad med min mamma och moster. Och jag är fortfarande jättemätt efter lunchen hos mormor och morfar. Det var baguetter, ägg, kyckling, crabsticks, olika sorters grönsaker, ris och tsatsiki. Jättegott var det! Till efterrätt var det hemgjord äppelkaka med hasselnötter och hegjord paj med blåbär, hallon och björnbär. Till det fick vi vanlijsås eller grädde.

Just nu är jag verkligen sjukt rastlös och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det kryper i kroppen för det känns som att jag inte har gjort någonting. Det enda jag gjort är typ sprungit 5 km imorse men sen dess inget så nu blir jag snart tokig :P


Sovit sjukt dåligt...

Inatt har jag verkligen sovit jättedåligt! För det första somnade jag i soffan framför tv:n och när jag sen la mig i sänge var jag pigg och kunde inte somna. Sen har jag vaknade hur många gånger som helst hela natten, sjukt jobbigt. Tror det måste bero på chokladen jag åt igår, jag brukar inte äta så mycket sött så jag fick väl en sockerchock. Och det talar ännu mer för att man inte ska äta sånt :P

Nu ska jag dra på mig löparbyxorna och ta med mig Stella ut och springa lite. Kl 13.00 är det lunch uppe hos mormor med moster och två av mina kusiner!


Fucking Friday :)

Det känns verkligen som att denna fredag har haft ett bra flyt hela dagen bortsett från en parkeringsautomat som inte vill checka ut mig så jag fick ringa jouren... Men annars har det varit riktigt bra. Jag vaknade halv sex av mig själv och var pigg så jag gick upp ganska så snabbt efter och åt lite frukost. Sedan städade jag lite i köket och gick ut med hundarna. Vid 07.15 satte jag mig i bilen med Fredrik för att köra honom till skolan och trafiken flöt på jättebra så vi var framme någon minut efter åtta redan och han börjar halv nio.

Sen åkte jag till gymmet (och det var inga direkta köer ens på essingeleden, helt otroligt!!!). Körde rätt mycket styrka och sprang 5 km innan jag åkte till Mölnvik för att handla lite mat. Kom hem strax efter tolv och käkade lite lunch, gick med hundarna och såg en helt sjuk dokumenträ om folk som har konstiga beroenden. Den ena kvinnan käkade rengöringsmedel sedan 30 år tillbaka och en annan ung tjej var solberoende. Hon solade solarium 3 x 20 min varje dag! Sjuka människor alltså...

På eftermiddagen har jag varit uppe i stallet och ridit ute en långtur på Donne. Vi klättrade massor så han kommer nog att sova gott inatt :)

Snart är det dags för lite middag och fredagsmys :)


Svetten rann...

Shit vilket jävla spinningpass det var! Jag har nog aldrig svettats så mycket under en halvtimme förut! Svetten bara rann om mig!! Men det gjorde den på alla så jag kände mig inte så utanför iaf. Nej riktigt jävla jobbigt var det men sjukt skönt efteråt!

Har precis laddat upp batterierna med lite hemgjord spenatsoppa, rökt kassler och ägg. Snart blir det en kopp te och krypa ner i soffan ett tag innan jag somnar. För det lär bli ganska så tidigt. Imornbitti ska jag upp och köra Fredrik till skolan sen blir det gym och handla lite.


Vårkänslor!

Idag har jag verkligen riktiga vårkänslor! Det är underbart väder ute med sol och den värmer verkligen! Jag har precis ätit lite lunch efter att ha varit i stallet och ridit Donne. Det gick väldigt bra idag, han börjar bli riktigt fin att rida :)

Snart ska jag ge mig ut på en liten hundpromenad innan jag packar mina träningskläder och städar lite. Kl 14.30 ska jag ta bussen in till stan och lämna in min ena ridstövel hos skomakaren för dragkedjan lyckades gå sönder idag. Den har iof varit påväg länge men nu gick den söänder helt. Efter jag lämnat in den ska jag åka till gymmet och gå på ett spinningpass med pappa. Jag har en känsla av att kommer tycka det är skitjobbigt! Men det är kul att prova på något nytt :)


Annanaspaj!



Har precis ätit lite annanaspaj med vaniljglass till. Första gången jag gjorde smördeg och första gången jag gjorde en paj med annanas oxå! Den bleev faktiskt väldigt god :)

Dagen har varit ganska så okej. Började med att köra Fredrik till skolan och hamnade i värsta bilköerna på 222 pga en olycka ca 100 meter innan skurubron. Det var sådär lagom roligt... Efter jag hade släppt av honom åkte jag till gymmet och körde ett ordentligt pass.

Sen har jag inte gjort så mycket annat roligt. Har dammsugit och skurat hela huset så det är fint :) Sen har jag sett en film och varit ute och gått en sväng med hundarna.

Nu ska jag se på Greys Anatomy som började för 15 min sen. Men som tur är spelar vi in det :)


Nya piercingar!



Idag har jag varit inne en sväng i stan med Michelle. Vi var på jakt efter lite nya sommarkläder och Michelle hittade massa snygg men jag hittade INGENTING som passade min smak. Helt otroligt! Det slutade iaf med att jag köpte dessa två nya piercingar och ett läppglans som luktar choklad :)

Innan jag åkte in till stan var jag uppe i stallet och red Donne, han var pigg idag men gick verkligen superbra i slutet av passet. Roligt, roligt :D

Nu ska jag ta och äta lite middag!


Underbar promenad!







Det är ju synd att klaga på livet när man har dagar som denna! Hur mysig långpromenad som helst med mina brorsor och hundarna! <3


Äntligen ett pass på gymmet!!!

Imorse lämnade jag Djurö vid 07.20 för att lämna Fredrik vid sin skola i Hökarängen. På vägen in var det inte speciellt mycket trafik så det flät på bra så han kom i tid. Efter jag släppt av honom åkte jag en sväng till gymmet i Lindhagen. Där körde jag i 90 min blanadat med styrka och kondition. Riktigt, riktigt skönt att träna ett ordentligt pass igen!

Efter gymmet åkte jag och handlade lite smått som behövdes hemma i matväg och när jag kom hem var klockan strax efter tolv. Så jag åt lite lunch och gick en sväng med hundarna innan jag tog hand om berget med disk vi hade i köket.

Nu den senaste timmen har jag rikngt runt till lite olika försäkringsbolag och kollat upp priser för en långreseförsäkring. Det skiljer en del i pris faktiskt och jag vet inte riktigt om jag blir klok på det hela. Och det jobbiga är att de helst vill ha ett datum när man ska åka hem ochd et vet jag ju inte :P Men hur som helst har jag räknat så mycket dagar hit och dit så jag är helt snurrig i huvudet. Jag tänkte jag skulle disskutera det med mamma när hon slutat jobbet för nu känner jag att jag inte kan räkna längre, inte en siffra blir rätt haha. Och hur kul är det att sitta inne framför datan när det är sånt härligt vårväder idag?!


Söndag...

Har för en liten stund sen avslutat middagen och tänkte snart gå ut på en liten kvällspromenad med hundarna. Jag har varit sjukt seg sen jag kom hem från tävlingen idag! Imornbitt ska jag köra Fredrik till skolan och efter jag släppt av honom ska jag faktiskt ta ett pass på gymmet för första gången sedan jag kom hem! Det ska bli skönt! :D


Tävling!

Har precis kommit hem från Botkyrka. Har varit med Michelle när hon tävlade 1.10 där idag. Gunde var lite spänd men hoppar med god marginal över hindren så det gick bra! :)

Jag är faktiskt lite seg idag... Sov inte så många timmar eftersom jag gick upp ganska så tidigit idag så det lär bli till att somna lite tidigare ikväll. Nu ska jag kolla på lite utbildningar och se om jag hittar något intressant. Jag kan ju inte riktigt bestämma mig...


Busy day...





Denna dagen har jag verkligen haft ett fullspäckat schema. Jag började med att göra degen till semelbullarna och medans degen jäste var jag och Marcus ute med hundarna på en rask promenad. När vi kom tillbaka var det dags att rulla bullar och sedan låta de jäsa ett tag till. Under tiden hann jag ladda en tvättmaskin och fixa undan disken. Sen när det var dags att grädda bullarna var det även dags att börja förbereda för blomkålssoppan jag skulle göra. För kl 12 skulle jag åka upp till stallet för att rida med Jeanette.

Ridningen gick bra, vi trimmade lite på banan som äntligen börjar att tina upp och det blev till och med sol under ridpasset :) När jag kom hem duschade jag och sen gjorde jag hemgjord mandelmassa och vispade grädde så jag kunde gära 2 semlor till Jeanette och gick sedan med de till henne.

När jag kom tillbaka var det dags att börja laga tacos eftersom Dennis skulle komma och äta med oss ikväll. Tacos blev supergod och till efterrätt blev det semlor framför melodifestivalen :) Inte för att jag är ett så stort fan av melodofestivalen men jag måste nog ändå hålla med om att det var rätt bidrag som vann!

Nu vänatas sängen för imornnbitti ska jag med Michelle till Botkyrka på hopptävling :)


God middag by me!









Skridskoisen var tyvärr inte världens bästa idag pga plusgrader. Den var inte för tunn men på ytan sjönk man ner ca 2 cm så det blev väldigt blött och tungt att åka så vi åkte inte alls många meter tyvärr! Det blev till att åka hem och gå en 5 km promenad med hundarna istället!

När vi kom tillbaka började jag med middagen för vi hade morfar och moster på middag oxå så det var lite mat som skulle lagas. Jag gjorde en jättegod quinoa med avokadosallad. I den var det ugnsrostade morötter, palsternackor och rödlök. Det var även färsk bladspenat, avokado, hericot verts, quinoa och sedan pressade jag citron och hade lite olivolja över. Det var riktigt gott! :)

Till efterrätt gjorde jag en väldigt fräsch och relativt nyttig variant av glass. Man blandar grekisk (eller turkisk) yoghurt, frysta hallon, pressad lime och lite florsocker i en matberedare. Sedan toppar man med lite hallon och ev rivet limeskal. Riktigt syrligt och gott!


Bra start på dagen!



Denna fredag har börjat väldigt bra! Jag kom ganska nyligen hem från stallet. Red ut en tur på Donne och jag älskar verkligen att rida den hästen! :) Det är så himla roligt!

Snart ska jag ta och byta om för jag ska iväg med min moster och morfar och åka långfärdsskridskor. Vi får se hur det går, jag har aldrig åkt med ett par såna :P




Effektiv dag!





Shit va jag och mamma storhandlade, det tog aldrig slut! Vi kom hem med hur mycket mat som helst och bara nyttiga saker :) När vi kom hem packade mamma upp och jag började laga middag. Jag gjorde fullkornspasta med hemgjord pesto på persilja, valnötter, parmesan, vitlök, olivolja, salt och peppar. Jag hade även broccoli och tomater ner i pastan och jag kan säga att det blev verkligen lyckat! Toppat med lite riven parmesan och valnötter! Mums!

Efter middagen gick jag och mamma en sväng med hundarna och vi har precis kommit tillbaka. 5,4 km blev det! Riktigt skönt avslut på dagen, väntar bara på att förkylningen ska försvinna så jag inte känner mig så seg hela tiden!

Nej nu blir det sängen för imorn är det ridning och långfärdsskridskor på schemat *pust* :)


Blåsigt värre!

Gud va det blåser ute emallanåt! När jag var uppe i stallet hade jag faktiskt turen att ha solen framme när jag red så då kändes det inte så himla kallt ute. Men så fort den gick i moln blev det riktigt kyligt! Det gick jättebra att rida iaf :)

När jag kom hem gick jag en sväng med vovvarna och sedan åt jag lite lunch. Nu har jag precis pratat med Michelle om reseförsäkringar och sånt där tråkigt skit som vi måste fixa innan vi åker. Vi ska även försöka ta oss till Grekiska ambassaden på tisdag nästa vecka. Intressant.

Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet så vi kan åka tillsammans till Mölnvik och handla mat!


Redan torsdag...

Igår kväll blev det ingen senare uppdatering för jag satt som fastklistrad framför säsongspremiären av Greys Anatomy! Och det var ju dessutom dubbelavsnitt så jag fick verkligen anstränga mig för att hålla ögonen öppna den sista halvtimmen! Sen blev det raka vägen i säng och där somnade jag bra snabbt!

Nu har jag mer eller mindre precis gått upp så jag ska snart äta lite frukost! Sen blir det en sväng upp till stallet och rida Donne :)


Färdigstädat för denna gången!

Nu är jag äntligen klar med mitt sovrum! Jag blev av med en hel papperskasse kläder och en fylld med bara skräp! Det känns skönt att rensa ut lite såhär inför våren. Jag har även dammtorkat, dammsugit, bäddat rent och nu håller jag på och tvättar. Här kommer lite före och efter bilder!


FÖRE



Dålig kvalité (dock enda bilden jag hade)



EFTER












Rensa ut gammal skit!

Dagen började med en morgonpromenad med hundarna medan solen höll på att gå upp. Riktigt fint var det! Idag tog jag faktiskt på mig mammas broddar innan jag gick ut för det är bra svårt att hålla balansen när man har tre hundar att hålla reda på oxå!

Jag har precis ätit lite fil med banan i och dagens projekt är mit sovrum... Det är verkligen kläder och resväskor ÖVERALLT... Jag måste försöka strukturera upp det hela lite grann. Det finns nog en del kläder som jag kan rensa ut oxå, känns som att det är en stor rensa-ut-allt-som-du-inte-använder-dag idag. Dock brukar det bli så att jag börjar i fel ände och när dagen är slut har jag bara rivit fram ännu mera skit och det är mer stökigt än vad det var när jag började. Men förhoppningsvis blir det bra iaf! Jag ska ta en före och efter bild så får ni se om jag lyckades eller inte!


Jaha då blev det kväll!

Jag vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt blev klockan halv åtta! Jag åkte hemifrån halv två och 6 timmar senare sitter jag här! Det har iaf gått bra med Donne uppe i stallet. :) Himla mysig kille det där! Sen när han var färdigriden langade Jeanette Stella till mig så jag trimmade lite på henne oxå. Det är så himla roligt att rida igen. Men mina fötter var bra kalla sen efter 2 timmar i ridstövlar!

När jag precis skulle sätta mig i bilen ringde mamma och undrade om jag inte kunde hämta upp min kusin Frida vid bussen och köra hem henne. Så det blev bara till att åka hem och byta kläder och sedan plocka upp henne. Sedan blev jag fast med en varm choklad under en värmefilt i soffan. Trevligt, trevligt! Vi halv sju tiden skjutsade jag ner henne till Klockaregården för hon skulle på någon teater där. Och sen körde jag hem och började laga mat!

Och ja, nu är maten snart klar och då ska jag äta! Sen blir det soffan för jag är trots allt inte helt frisk....


Just take a look at the world around you...

Det är helt otroligt att vi har haft så extremt fint väder i såhär många dagarn nu! Iof ska det bli lite sämre nu onsdag och torsdag men sen ska solen titta fram igen. Jag älskar iaf detta väder. Typiskt att man itne ska känna sig helt frisk bara men det tar vi inget extra för!

Imorse när jag var ute med hundarna och vi var påväg hem skulle jag ta en annan väg över tomten för det var sån himla isgata. Men då trodde de att vi skulle gå till min mormor och morfar (för där får de alltid godis så de vill gärna dit!!). Så jag kan säga att jag hade inte så mycket att säga till om när det släpade mig till deras hus. Men det gjorde ingenting för det resulterade i att de fick godis och jag hade en trevlig pratstund med min morfar :)

Sen har jag varit lite duktig och tvättat 2 maskiner tvätt :) Nu ska jag snart äta lite lunch sen blir det en sväng till stallet lite senare för att rida lilla Donne :) Har jag tur hinner Jeanette blir klar med sitt pluggande så får jag lite sällskap! :)

 


Kallt!

Usch nu är det riktigt kallt ute igen! Så fort solen går ner om dagarna så blir det ju riktig vinterkyla igen. Imorse var det -9 grader och på dagen var det +10 grader. Lite skillnad kan man ju säga!

Under eftermiddagen så har jag och hundarna varit nere i Stavsnäs och gått med Dennis en sväng. Då var det iaf sol fortfarande! Riktigt skönt bortsett från att fötterna blev kalla när man gick på denna isgata...

Sen när jag kom hem igen åt jag lite mellis med mamma och Mackan som kommit hem. Sedan bytte jag om till stallkläder och åkte och hämtade upp Agnes för att sen åka upp till Skaft för att provrida Donne. Jag ska hjälpa till med honom nu när hans ägare ska operera foten och blir bort från ridningen i 3 veckor. Det gör mig verkligen ingenting för han var hur mysig som helst att rida! En riktig "Madde- häst". Så det ser jag framemot :)

Nu är det snart dags att äta lite middag och sen ska jag se om det går någon bra film!


Nyfärgad i håret!


Före


Efter

Nu är jag klar med håret och jag tycker faktiskt att jag lyckades bra denna gången! Först la jag i färg i hårbotten och lät det verka i 20 min. Sen tog jag resten av färgen och masserade in i det resterande håret och lät alltihopa verka i 25 min till. Sedan var det klart! Jag är iaf nöjd och jag är glad att jag slipper täcka håret med en mössa!


Wish me good luck!

Godmorgon!
Idag mår jag faktiskt lite bättre, jag känner mig faktiskt inte helt som en klubbad säl! Men förkylningen är förstås en aning överhängande men det är åt rätt håll iaf! Idag tänkt jag att jag skulle försöka våga mig på att färga min utväxt. Jag har faktiskt en blond färg här hemma och jag får se om det blir bra annars blir det väl kanske ett panikbesök hos frissan imorn haha. Men jag tror nog att det blir ganska så bra ändå!

Jag tänkte även att jag skulle försöka röja upp lite i mitt rum och faktiskt se över lite grann vad jag har och vad som jag ska ha med mig ner till Kreta. Det är ju en hel delö skor att gå igenom... Sen är det ännu en dag med massa sol så jag ska försöka ta mig ut en sväng med hundarna oxå!

Nu blir det frukost!


Härliga väder!



Just nu är det verkligen underbart väder och det har det varit i flera dagar! :D Typiskt nog orkar jag inte vara ute speciellt mycket. Nu har jag istället fått en riktigt vårförkylning och det känns som att jag nyser konstant.

Idag har all min energi gått åt till att frisera skägg, sadel, klippa klor, bada, rensa öron och borsta tänderna på min lilla afghan tjej Hon är hur mysig som helst just nu. Som en riktig liten dunboll!

Igår vet jag inte hur många filmer jag såg på. Men jag såg bla. den senaste Pirates filmen. Den var bra tycker jag, dock inte som de andra men helt klart sevärd!

Imorn hoppas jag på att min förkylning ska vara åt det bättre hållet så jag orkar hålla lte högre tempo och göra lite mer saker. Det går mig på nerverna att vara sjuk! Hara inte varit såhär sjuk på över ett år :P


Sick...

Fy fan va jag mådde dåligt igår. Det började med att jag åt lite frukost vid halv fyra på morgonen eftersom jag skulle jobba. Men efter halva fick jag världens magkatarr så jag var tvungen attr lägga mig på soffan eftersom jag höll på att svimma... Men där hade jag ju inte tid att ligga hela dagen så jag klädde på mig och körde iväg för att möta upp Michelle. Och när jag satt i bilen fick började det att tjuta i öronen igen så jag var tvungen att stanna vid en busshållplats så jag inte skulle svimma.

Jag kom iaf fram och mötte upp Michelle och när vi nästan var framme i Slagsta fick vi stanna vid väggrenen för jag var tvungen att kräkas. Efter det mådde jag mycket bättre och vi började lasta in bröd. Allting gick rätt bra och jag kände mig bara lite seg. Men när vi nästan var klara i första butiken höll jag på att svimma igen så jag fick sätta mig i lastbilen. Jag försökte sen äta en banan men den kom upp lika snabbt igen så vi bestämde att det var lika bra att jag åkte hem.

Sen låg jag däckad på soffan och fick feber och kunde inte äta eller dricka något förran på kvällen då jag fick i mig lite blåbärssoppa och lite baguette. Sen sov, sov och sov jag i över 12 timmar och idag har jag ingen feber och jag kan äta. Jag har däremot fortfarande magkatarr så det gör rätt ont i magen emellanåt...

Men jag har iaf lyckats ta mig upp till stallet och mockat och tömkört lilla Stella i det fina vädret :) Men mer än så blir det nog inte idag!


Seize the day!





Jag är precis inkommen från en jättemysig eftermiddags/kvällspromenad med min mamma och alla tre hundarna. Vi var ute och gick 5km och det är svårt att säga att det inte är vackert här ute! Det är 4 av 5 toast verkligen!

Idag känns det som jag har hunnit med mycket trots att det mesta var emot mig och Michelle på jobbet idag. Det var alltifrån småsaker som välte eller helt enkelt inte ville samarbeta. Men pricken över i:t var när centrallåset till lastbilen slutade fungera och enda sättet att ta sig in var att öppna med nyckel men då gick larmet igång... Som tur var hade vi bara Coop Forum kvar vid Värmdö marknad och vi var nu på Willys i Mölnvik. Hur som helst fick vi köra hela vägen till Coop med blinkade lampor och ett jävla tjutande... När vi kom fram kom en från personalen ut och trodde att det var inbrott i någon av personalbilarna. Men det var bara vi som kom, haha...

Jag har även ridit lilla Stella idag (Agnes lilla ponny). Det var riktigt skönt vårväder när vi var ute, det saknades dock lite sol men man ska inte klaga! :D

Nu ska jag ta och hjälpa till med middagen sen blir det nog till att titta en öiten sväng på tv innan jag somnar!


RSS 2.0