Hundvalp!

Då är det bestämt! Imorgon får vi en liten tikvalp på 40 dagar! Jag kommer bli helt kär... Men jag får vänta med valp :P Nu har jag två hundar redan, men nästa år kanske....  :P Vore kul att ha en hund från det att den är valp. Både Stella och Odin har jag fått ta över. Men jag älskar de lika mycket för det och jag får börja med att få de att kunna bo tillsammans :P

Tomt på turister

Idag blev det stranden på morgonen igen :D Förmodligen sista dagen dock om väderprognoserna stämmer. För det ska bara vara molnligt fram tills jag åker till Aten, så det suger ju lite... Men men jag får försöka hitta på nått annat på morgonen,  blir förmodligen en morgonpromenad istället :)
 
Idag är det inga turister alls... Det har varit lugnt hela dagen och vi har inte haft en enda kund sen jag kom för snart 2 timmar sen. Kanske har det oxå sätt väderprognosen och ligger och solar på beachen?
 
Ikväll KANSKE vi får en liten valp... Costas hade ringt på en annons här i Chania som las ut igår. Och om den ena kunden inte vill ta valpen så komm den redan ikvälll! Men jag tror nog inte det blir så... HUr kan man säga nej till en 40 dagar gammal valp?
 

Snart dags att stänga

Jaha då var det bestämt! Nästa vecka får Costas sin lilla valp :P Tyvärr hinner jag inte träffa den eftersom jag åker till Aten redan på onsdag kväll, men det kanske är lika bra så jag inte får med mig fler hundar hem :P
 
Nu ska vi strax börja stänga. Det har faktiskt varit lite mer folk idag. Därför jag inte hunnit blogga så mycket. Men det är skönt när det finns lite att göra :) Dock ser väderprognosen inte så god ut för min solbränna. Imorn ska det vara sol men sedan molnligt hela helgen och måndag :/ Men förhoppningsvis ändrar det sig, Chania ligger i ett sånt läge att vädret inte alltid stämmer så förhoppningsvis kan jag gå till stranden ändå!
 
 
 

Trött idag...

Idag är jag trött... Har sovit dåligt och jag hade ställt alamr kl 07.00 imorse för att starta tvättmaskinen så den var klar att hängas upp innan jag skulle åka ner till stranden. Nere på stranden halvsov jag lite av och till men det var lite för varmt för att få någon bra sömn...
 
Nu ska jag ta och vika lite t-shirtar!
 
 

Valpsnack så öronen blöder!

Snart tror jag allvarligt talat att mina öron börjar blöda av allt valpsnack. Costas gör mig tokig :P Han vill ha en schäfervalp och söker på olika sidor/tidningar efter annonser och hela tiden ställer hundra miljoner frågor till mig. Sen helt plötsligt ska han inte ha en valp för att det är för mycket jobb. Sen tio minuter senare har han ändrat sig. Ni kan ju tänka er att lyssna på detta dag ut och dag in :P PLUS att jag hela tiden ska titta på bilder och han vill höra min åskikt i om jag tycker han ska ha en valp eller inte :P Det kan ju inte direkt jag avgöra eftersom det inte är jag som kommer vara här och ta hand om den... Ikväll ska han iaf ringa en kille som har valpar och dessutom en tik som han vill ha. Så vi får väl se vad som händer. Men de valparna finns just nu i norra Grekland så det är lååååångt bort. Men tydligen så levererar han valparna runt i hela Grekland så det ska gå att få hit den. Jaja det brukar vara mycket snack och liten verkstad på den lilla greken så vi får väl se om det blir nån valp! :P
 
 

Pressarväder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag legat på stranden på förmiddagen och nu börjar jag faktiskt få lite färg :) Det var ganska blåsigt idag så jag behövde inte gå ner och svalka mig lika många gånger i havet som jag brukar behöva göra. Det var med andra ord ganska perfekt pressarväder :)
 
För en timme sen komjag till jobbet och det har varit lite mer folk i rörelse idag. Dock inte så mycket skandinaver. Mest tyskar, italienare och fransmän. Och på stranden var det väldigt många ryssar oxå.
 
Nu är det snart dags för lite lunch!
 

Ännu en gång....

Det börjar sakta krypa i kroppen
Klumpen växer i magen
Trycket över brösten blir tyngre
Svetten börjar rinna
Det är svårt att andas
 
Jag vill springa ifrån mig själv
Vill inte vara kvar och se den människan som står framför mig i spegeln
Jag vill bort
Så långt bort som möjligt
 
 
 
 
Jag är trött på att få panikångest...
 
 

I Can Feel The Wind Of Change....And I Like It!

Sitter och sufar runt lite på olika hemsidor/bloggar i brist på annat. Och jag måste säga att jag verkligen är sjukt taggad inför den kommande hösten. För den här hösten ska jag verkligen ta tag i mitt liv och styra upp det. Det kommer bli en lång väg men jag har en bra magkänsla, det kommer gå bra! Jag har en hel lista med förändringar under hösten.
 
1. För första gången på 3 år ska jag stanna i Stockholm på OBESTÄMD framtid. Jag ska INTE hålla på och flytta runt i hela Sverige/Europa. Jag ska vara 08:a,  End Of Story!
 
2. Jag ska ta tag i mig själv och sluta göra mig själv illa. Jag kan inte leva med daglig panikångest över mat och träning. Jag kan inte leva med att hata mig själv, jag måste tycka om mig själv. Så den 9 oktober är det dags att besöka SCÄ igen. Det känns tufft för just i dagsläget känns det som ett nederlag, 3 steg bakåt. Men jag vet innerst inne att det bara kommer göra mig starkare och i slutändan få mig att må bättre.Jag lever för mina djur och när jag inte har de är det för tufft. Jag kommer alltid att ha djur men det är dags att jag börjar leva för mig själv och inte någon annan. Det är 10 år sen mina ätstörningar började och det är inget alternativ att få diagnosen anorexi igen. Been -There -Done -That. 
 
3. Jag ska börja hålla träningar upp på Skaft för både barn och vuxna och jag ser extremt mycket fram emot det. Ska bli roligt att börja ha träningar igen, hade ju det nere i Hässleholm. Tycker det är fantastikst kul att hjälpa andra människor att utvecklas inom någonting som jag själv brinner för av hela mitt hjärta.
 
4. Jag kommer att ta med mig en fantastiskt fin schäfer hund härifrån Grekland med mig hem. Han har inte haft det så lätt sina första 2 år i livet och han ska nu få en ny chans i livet och jag ska verkligen lägga ner hela min själ på att göra en ny trygg, glad och lugn hund av honom. Och jag hoppas att Stella accepterar läget och hjälper mig!
 
5. Jag ska börja plugga grekiska på distans. Ska bli fruktansvärt roligt att ta vara alla mina kunskaper jag har fått här nere och utveckla de ännu mera.
 
Detta är bara lite av vad jag kommer ha för mig denna höst! Många förändringar som jag hoppas i slutändan bara kommer att vara positiva. Hur som helst känner jag mig motiverad och jag ser framemot att ta tag i allt när jag kommer hem!
 
 

Trött på att må illa...

Jag börjar bli väldigt trött på att må illa hela tiden... Så fort jag äter någonting mår jag illa och det känns som att det stannar kvar i halsen och inte vill sjunka ner i magsäcken. Det känns med andra ord som att jag vill kräkas. Sjukt irriterande...
 

Det regnar!

Eller ja... Det duggade i typ 10 min :P Första regnet sedan slutet av april. Tror dock inte det blir några jätteskurar det är mest molnligt och 27 grader varmt. Men riktigt fuktig luft, man känner sig helt klibbig!
 
Vi har precis öppnat butiken, inge vidare väder att ligga på stranden idag så jag åkte med från morgonen istället. Bara hoppas på att det blir bättre strandväder imorn så man kan jobba lite på brännan :) Nu är det faktiskt inte så jättemånga dagar kvar innan jag åker tillbaka till Sverige igen.
 

Jobbansökan

Nu har jag precis skickat iväg en ansökan till hemtjänsten på Djurö. De söker timvikarier och det skulle verkligen passa mig perfekt för jag har inte tid för ett heltidsjobb när jag har mina träningar på Skaft. Men samtidigt bra att få in lite extra inkomst! Jag hoppas att jag får det :) Tror att det jobbet skulle passa mig väldigt bra oxå och jag skulle lära mig massor.
 

Lite solbränd

Imorse var jag nere vid stranden vid tiotiden. Då var det lagom varmt och det fläktade lite. Helt perfekt med andra ord så jag slumrade till lite grann. Det känns på ryggen och axlarna nu kan jag säga. Det svider lite grann :P Jag var där till halv två sen började jag röra mig hemåt för att duscha och göra mig klar för jobb. När jag gick från stranden hade det börja blåsa ganska så mycket så jag var där under de bästa timmarna :)
 
Nu har jag precis ätit lite luch och snart börjar The Big Bang Theory! :D
 

Hakuna- Patata

Idag vaknade jag första gången vid halv nio sen somnade jag om och vi vaknade vid halv tolv. Skönt att sova ut lite grann... Vid ett-tiden åkte Costas till jobbet och jag till stranden. Jag hann inte ligga där speciellt länge innan Mario hittade mig av en ren slump. Tydligen så hade jag gått till samma ställe som han alltid brukar ligga på utan att jag visste om det :P Så det var trevligt med lite sällskap :D
 
Vi badade väldigt mycket för det är verkligen perfekt temperatur i havet nu. Det måste nästan vara närmare 30 nu alltså för man blir aldrig kall. Jag blev till och med som ett russin om fingrar och tår ;) Sen när vi låg och solade kom "Hakuna- Matata" försäljaren förbi ( det är alltså en svart man som säljer flätade armband och när han sätter på det ska man önska sig något). Och Mario upprepar skämtsamt efteråt "Hakuna-Patata" vilket inte gick hem :P Som tur var ser han Mario där varje dag så han hajade att han skämtade. Hur som helst fick jag iaf ett blått armband och jag väl vänta och se om min önskan slår in!
 
Nu har jag precis ätit lite middag. Har varit i butiken en timme ungefär. Blev lite försenad påvägen ner från bussen för jag höll på att svimma... Kände när jag satt på bussen hur det började krampa i magen och jag började svettas. Och som en brev på posten började det snurra och tjuta i öronen när jag reste mig upp. Som tur var hade jag massa människor omkring mig som hjälpte mig ner på golvet så jag slapp svimma och slå i huvudet. Förbaskade magkatarr.....
 

Inte mycket gjort här inte!

Har precis varit ute på en liten runda genom stan. Har inte så mycket bättre för mig. Utöver att sitta på arslet hela dagen har jag idag ; provat våra massagestolar (skönt faktiskt), ätit en glass och fönstershoppat lite. Funderar på att köp ett par nya converse men jag får suga lite till på den karamellen...
 
Om en timme börjar en film iaf som jag kan titta på i butiken. Nej jag är inte alls understimulerad....
 
 
 

Klona sig, ja tack!

Godmorgon!
Idag känner jag mig bättre med illamåendet men däremot känner jag mig lite instabil mentalt. Har inte tränat någonting sen jag kom ner hit igen och det börjar ge mig en ordentlig stress... Har gått några småpromenader när vi hade Odin här men annars ingenting :O Och det är inte riktigt det optimala för mig... Men jag har liksom varit i butiken från tio på morgonen och sen kommit hem vid ett på natten. Vart finns det liksom tid till att göra något annat? Nej, Kreta livet är inget liv för mig under en längre period... Jag vill ha mina pållar och mina hundar annars går det inte!
 
Från och med måndag tror jag iaf att jag kommer börja med att gå ner till stranden ett par timmar och komma lite senare till jobbet. Det är ändå inte så mycket att göra nu så dagarna känns bara jättelånga. Men samtidigt vill jag ju vara här nere för jag vill umgås med Costas. Så det är en lite dum situation kan man säga -_-... Sen ser jag även framemot att komma hem och ta tag i allt hemma. Med hästarna och hundarna etc. Så om någon kommer på ett sätt att klona sig på så är jag gärna förste kvinna att testa!
 

Korkade turister....

Asså seriöst... Vad är det för kvalité på turisterna som är här nu? De är oartiga, snåla, tar massor med energi genom att ställa korkade frågor OCH de har ingen som helst koll på sina ungar. Suck säger jag bara! Var bara tvungen att spy lite galla över de ;)
 

Sjukt illamående!

Idag har det inte varit min dag... Sov dåligt inatt och vaknade tidigt av att jag seriöst var påväg att kissa på mig i sängen! Vad hände där liksom? :OÅkte och öppnade butiken och kände mig rätt slö, tryckte i mig lite yoghurt i hopp om att få lite mera energi men det blev tvärtom....Började må sjukt illa istället. Och ju längre tiden gick mådde jag bara mer och mer illa. Gick in på toan och försökte kräkas men det gick inte så jag satte mig och vilade istället och småsov lite. Vaknade 50 min senare och mådde fortfarande lika dåligt....
 
Då beställde vi en köttfärsås med spaghetti och Costas pappa körde hem mig. Då åt jag lite, tog en magkatarrs tablett och sov på soffan i nästan 2 timmar. Sen mådde jag lite bättre så jag åkte tillbaka till butiken.
 kommer inte illamåendet från magen utan det känns bara som att jag har maten uppe i halsen. Och det började för 2 dagar sedan att kännas så. Förmodligen är det magkatarren som spökar lite grann nu när det har varit mycket planerande hit och dit. Hoppas det släpper snart iaf!
 

Många bollar i luften!

Det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu kan jag säga! Ska få hem min nya hund från Aten, fixa iordning "lägenheten" där jag ska bo, jag ska börja plugga grekiska på distans och jag ska komma igång med träningarna uppe på Skaft samt lite helgjobb! Och allt detta sker i Sverige och jag befinner mig fortfarande å Kreta ^^ Inte konstigt att hjärnkontoret går på högvarv :P Men i slutändan blir det nog bra iaf!
 
 

RSS 2.0