Sista timmen kvar på Kreta...

Nu är det bara en timme kvar tills jag ska få skjuts till båten. Det känns lite jobbigt, tomt och konstigt. Men samtidigt väldigt skönt. Det ska dock bli väldigt drygt att åka båt i 9 timmar... Förhoppningsvis kan jag sova lite iaf.
 
Imornbitti vid 05.30-06.00 nått sånt kommer jag fram till Aten. Då kommer Costas (Odins ägare) och hämtar upp mig och vi åker hem till honom. Sen kommer han åka till jobbet och jag kommer vara med hans gulliga fru och son under dagen. Och självklart Odin oxå :) Det ska bli roligt att träffa honom igen :) Undrar om han känner igen mig. Efter han jobbat klart ska jag skriva på papprena för ägarbytet. Sen efter vi ätit middag får jag skjut till flygplatsen. Och tur är väl det för jag har två väskor och en stor hund med hundbur :P Inte så vidare värst smidigt att transportera själv :P
 
21.20 går planet från Aten och jag är på arlanda vid midnatt. Då ska jag bara passera tullen och skriva på papper och sen åker jag äntligen ut till Djurö.
 
Så nu kommer jag inte kunna blogga något förrän tidigast fredag!
 

Not my day!

 Idag är det inte min dag... Vaknade inatt och var helt genomsvett. Fick vända på kudden för den var plaskblöt där jag hade legat. Gick upp och kissade och Costas torkade upp tre bajshögar. Maddie hade skitit lite kan man säga, men å andra sidan så gnällde hon ingenting på hela natten och hon hade inte kissat på sig heller. Hur som helst slog jag på fläkten och det fick jag betala för imorse... Jag måste ha blivit väldigt kall när jag först var så svett och sedan slog på fläkten. För jag vaknade och kunde knappt röra mig. Sån jävla nackspärr hade jag! Fy fan... Det gör fortfarande ont men är lite bättre iaf.
 
Som om inte det räckte känns det som jag har gjort världens workout pass. Jag har träningsvärk i rumpan och ryggen och jag har inte gjort någonting speciellt :O Deprimerande om jag börjar bli så otränad så man får träningsvärk av att bara vara...
 
Men det roliga är inte över än. Nu kommer vi till magen som har sagt upp sig. Fick akuta kramper imorse och det kändes som jag skulle (ursäkta ordvalet) skita, spy och svimma samtidigt. Härligt värre... Så just nu känner jag mig extremt sunkig och äcklig. Bara längtar efter en dusch.
 
Imorn hoppas jag på att kunna gå till stranden en sista gång och sedan måste jag packa mina saker eftersom vi måste ta med de till butiken på onsdag. För på kvällen åker jag till Aten. Det känns väldigt konstigt att det bara är två nätter kvar här på Kreta tills jag börjar bege mig hemåt. Har trots allt varit här i lite mer än 6 månader nu totalt. Det känns ju som hemma oxå. Men jag ser framemot allt roligt som väntar mig hemma :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söta Maddie!

 
 
 
Idag har vi hämtat hem lilla Maddie! Så underbart söt är hon! Och hon är så duktig, hon gnäller knappt och hon sover rätt mycket. Lilla flickan är bara 46 dagar gammal idag men redan så duktig, Jag är helt kär! Ska nog smyga ner henne i mitt handbagage på onsdag. Jag tror inte Costas märker nått.... ;)
 

Då var det höst!

Idag var det inte molnligt så jag kunde sola och bada :) Hundvalpen ska vi åka och hämta imorgon istället så ska vi även få se pappan :) Ska bli roligt!
 
Idag är det en extreeeeeemt seg dag utan folk. Jag bara längtar efter att få stänga och åka hem. Men det regnar inte iaf. Såg lite bilder från dagens tjejmil! Usch jag är inte avundsjuk på det vädret. Och nu är det officielt höst oxå och då är det tillåtet att regna....
 

RSS 2.0