Nice dag på stranden!

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit med Michelle, Mario och Vinnie på stranden. Vi åkte hemifrån vid tio och kom tillbaka vid fyratiden. Vi var på två olika stränder och hade det riktigt skönt! Vi tog massa bilder och jag kommer att lägga upp de imorn :) För nu är jag på jobbet :P Det var roligt att ha sällskap på stranden för en gångs skull! Och jag vågade mig på att bada oxå för min tatuering är helt läkt. Den har läkt superfint, men jag var dock noga med att täcka över den när jag solade.
 
Nu väntar några mer timmars jobb innan det är dags att sova! Imorn ska jag shoppa lite med Michelle innan jag drar till gymmet. Det är ju sommar-REA just nu som startade i måndags :) Nått fint borde man ju hitta :)
 

Monster <3

 
Det är tur att denna fantastiska dryck finns! Är snart beroende av denna... När det är varmt och solen lyser rakt in i butiken framemot em/tidig kväll blir jag sjukt segt. Men dricker jag en Monster så blir det genast mycket lättare och jag orkar hålla igång på kvällen! :) Inte bra att dricka zero produkter men jag dricker den inte dagligen och jag varierar mellan denna och Lo-Carb.
 
Än så länge är det inte speciellt mycket kunder... Riktigt tråkigt att jobba när det inte händer något. Men snart börjar folk komma ner för middag och då brukar vi ha mer att göra! :) Håller iaf på och boostar upp med min Monster nu och har tryckt i mig en hel del salta mandlar. Bättre än glass och choklad men fortfarade över dagens intag. Jaja så kan det gå, bara hoppas på mycket folk så man får springa lite ikväll :P
 

En trött Madde...

Jag är trött...Känns konstant som att jag har lite smått med huvudvärk och lite energilös i kroppen. Men jag är 99% säker på att det är värmen från förra veckan. Nu börjar det bli lite svalare iaf men det är ju alltid minst 30 grader i skuggan!
 
Dagens träningspass blev 20 min crosstrainer + mage + rygg+ armar+ bröst + axlar. Sedan 3 km PW i lutning. Imorn blir det vila för då ska jag åka med Michelle, Mario och Marios kompis Vinnie till Stavros Beach. Det blir skönt för jag känner att det är läger efter en vilodag, är nog lite mör efter gårdagens konditionspass oxå. Det blev ju en del :P
 
Håret blev välditg bra iaf! Jag är nöjd, men bild på det kommer senare för jag har ingen kamera i närheten nu. Är nämligen på jobbet nu :)
 
 
 

Dags att färga utäxten!

Dags att färga bort lite utväxt! Igår köpte jag blonderingsfärg (igen!) mitt hår växer verkligen snabbt! Men jag klagar inte för jag vill att det ska bli låååååååångt nu ;) Hur som helst ska jag iaf ta och sätta igång och se om jag får någon ordning på denna fula utväxt. Den syns extra mycket på gymmet när jag blir svettig. Det ser helt knas ut då så det går inte :P
 
Såhär ser det ut just nu!
 
 
 

Träning- CHECK!

Woho, dagens pass blev bättre än planerat och jag nådde målet med marginal! :) 1,2 mil cykling blev det och 6,5 km på löpbandet med intervallträning blandat med pw! Känner mig riktigt nöjd efter dagens pass och det känns lite i benen kan jag säga så det kommer kanske finnas lite träningsvärk imorgon :P
 
Nu har jag kommit till jobbet iaf och jag har precis ätit en stor sallad med fläskfilé, oliver och keso med olivsmak! Mums mums!
 

Gooooood Morning!

 
 
Eller ja nu räknas det inte riktigt som morgong längre men iaf...Under morgonen har jag iaf suttit ute på balkongen och läst min bok och passat på att sola lite. Blev ändrat så jag ska jobba kvällar iaf denna vecka så då är det lika bra att ta lite extra soltimmar nu innan jag ska till kalla Sverige ;)
 
Nu har jag precis ätit min morgongröt och jag ska snart börja diska och göra mig klar för att sticka iväg till gymmet. Kondition är det som står på schemat idag. Målet är 1 mil cykel + 5 km löpning (ev med lite inslag av PW mellan varaven). Sen blir det jobb tills ikväll/natt.
 
Ha en bra dag! 

I'm Back!

Tjoho nu är jag tillbaka!
Har haft en liten bloggpaus kan man säga, har varit lite mycket hit och dit men nu ska jag blogga igen :)
 
Tänkte lägga upp lite bilder från kameran och sedan ska jag krypa ner i soffan!
Dagen idag har varit EXTREMT varm. 40 grader i skuggan! Jag jobbade dag och efter jobbet gick jag till gymmet och körde 26 min crosstrainer och sedan blev det ett mage+ ryggpass idag. Sedan åkte jag hem och lagade färsbiffar med chili och zuccini med en STOR sallad till! :) Mums mums! Imorn är det en vecka kvar tills jag åker hem för lite semester hemma i Sverige igen. Det ska bli roligt att träffa alla igen och framförallt min lilla Stella!
 
Nej nu ska jag gå till soffan! :P
 
 
 
 

RSS 2.0